Share

專案地塊位於甘肅省蘭州市,慶陽路、金昌路交匯處,南臨東方紅廣場,有著無可取代的區位優越性。為大型商業綜合體,由一棟260米商業辦公樓及一棟200米公寓樓組成,8層裙樓為大型購物中心。規劃中的地鐵線,更將為此區域帶來大量人流。圍繞“城市客廳”為主題而展開的建築方案,從地、牆、天三個方面打造全新的城市客廳空間,展現新的城市精神面貌。

131119_%e8%98%ad%e5%b7%9e%e8%a6%8f%e5%8a%83_01

131119_%e8%98%ad%e5%b7%9e%e8%a6%8f%e5%8a%83_03

131119_%e8%98%ad%e5%b7%9e%e6%9c%83%e6%89%80_01

131119_%e8%98%ad%e5%b7%9e%e6%9c%83%e6%89%80_02

131119_%e8%98%ad%e5%b7%9e%e6%9c%83%e6%89%80_03

131119_%e8%98%ad%e5%b7%9e%e5%bb%ba%e7%af%89_01

131119_%e8%98%ad%e5%b7%9e%e5%bb%ba%e7%af%89_02

131119_%e8%98%ad%e5%b7%9e%e5%bb%ba%e7%af%89_03

131119_%e8%98%ad%e5%b7%9e%e5%95%86%e6%a5%ad_01

131119_%e8%98%ad%e5%b7%9e%e5%95%86%e6%a5%ad_02

131119_%e8%98%ad%e5%b7%9e%e5%95%86%e6%a5%ad_03


蘭州慶陽路商業綜合體規劃
夏懇尼曦(上海)建築設計事務所
地上建築面積:306,286㎡
地下建築面積:68,866㎡
容積率:11


A Mixed-Use Development in Lanzhou
Sector: Mixed-Use
Site Area: 19,118㎡
GFA: 306,286㎡
FAR: 11.0

Located across from a major public plaza in the city center, the site occupies a prominent geopolitical location. Future subway station promises a steady flow of clientele. The design is inspired by the unique rocky landform of Lanzhou, and aims to serve as the city’s “living room” and caters to multiple aspects of modern urban life.


文本所有權屬於夏懇尼曦(上海)建築設計事務所。

« 1 of 2 »

Share

Leave a Reply